Onsdag 13. mars fikk Aventia et hyggelig besøk av våre kommende kolleger fra det danske selskapet, FirstAgenda– og dagen ble en milepæl i Aventia sin historie! Vi kunngjør, med stor glede, at FirstAgenda og Aventia Media AS har signert en samarbeidsavtale som åpner døren for et spennende partnerskap, og en fremtid med utallige muligheter for vekst og innovasjon.

Jeg er veldig glad for å samarbeide med FirstAgenda, og ser at vi har mange av de samme verdiene og at vi begge strekker oss langt for å tilby helhetlige løsninger til det beste for kunden. Dette ser jeg veldig frem til.

– Kenneth Laumb, Sales & Marketing Manager (Aventia)

Inspirerende og produktiv dag

Besøket fra FirstAgenda var svært vellykket. Vi brukte tiden til å legge planer sammen, samt utføre utviklingsaktiviteter og markedsføringsaktiviteter. Høydepunktet var selvfølgelig signeringen av kontrakten som symboliserte starten på et spennende samarbeid. Til tross for den fullbookede agendaen, var stemningen preget av hyggelige samtaler, latter og en følelse av fellesskap som bidro til å styrke båndene mellom oss. Alt i alt var det en minneverdig dag som markerer begynnelsen på et lovende partnerskap.

F.v. Aleksander Sølvbjærg Pedersen, Kristian Borgen.

Dette partnerskapet betyr mye for oss i Aventia og gir oss sjansen til å satse stort på det danske markedet, samt tilby en mer helhetlig løsning for kommunene der. Vi ser frem til å kunne tilby danske kommuner en samlet løsning som vil gjøre møtehåndteringen mye enklere, mer effektiv og ikke minst tydeligere åpenhet for innbyggerne.

Sammen med FirstAgenda har Aventia satt kursen mot suksess i det danske markedet. Vår visjon er å bli banebrytende innen streaming til det offentlige i Danmark, og vår partneravtale markerer en viktig milepæl på veien mot å levere markedets mest sømløse strømmeplattform.

– Kristian Borgen, Chief Technical Officer (Aventia)

FirstAgenda Prepare + Aventia OVP = Sant

Partnerskapet mellom FirstAgenda og Aventia vil føre til at det bli en rekke spennende endringer i måten danske kommuner administrerer møter på – spesielt med tanke på den unike integrasjonen mellom FirstAgenda Prepare og Aventia OVP. Kommuner vil nå ha muligheten til å hente inn politikernavn, politikeroppmøte, saker og annen viktig info direkte til Aventia OVP (Online Video Platform).

Innbyggerne vil også kunne følge møtene direkte, samtidig som de har mulighet til å hente frem saksdokumentene, navigere i voteringsresultatene, følge debatten tett via politiker profilen, samt mye mer. Alt dette uten en eneste manuell prosess for kommunens administrasjon. Det vil si at alt som skjer i FirstAgenda Prepare vil bli direkte synkronisert med Aventia OVP. I tillegg vil det bli enklere å holde styr på alt som skjer under møte ved hjelp av automatisert talerkø og storskjermvisning av dette.

Vi er begeistret for vårt nye samarbeid med Aventia AS, da vi deler de samme verdiene og fokuset på å sette kunden først. Sammen streber vi etter å levere den helhetlige løsningen for politiske møter som skaper reell verdi for våre kunder og deres borgere.

– Aleksander Pedersen, Head og Sales & Partnership (FirstAgenda)

F.v. Marius Berg-Storøy, Maria Brandt Bertelsen, Kristian Borgen, Thomas Bjällhag, Kenneth Laumb, Aleksander Sølvbjærg Pedersen.

Vi er også stolte av å kunne tilby en fullstendig integrert løsning med mikrofonsystemer. Dette utstyret er helt trådløst og enkelt å bruke, og det støtter opptil 125 politikerpaneler/mikrofoner. Med denne funksjonaliteten blir det enklere enn noensinne å administrere mikrofonbruk under møtene

 

Digitaliseringsmessen 2024

Vi ønsker til slutt å nevne at Aventia deltar på Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center den 25. september 2024. Der vil vi vise frem de nye løsningene våre og fortelle mer om dette spennende partnerskapet med FirstAgenda.