Ring oss: +47 33 80 91 19

KommuneTV er et produkt rettet mot direktesending av kommunestyremøter og kan følges på de fleste enheter som da enten støtter Flash eller HTML5 (iPhone, iPod Touch, iPad og Android). Her kan man få større åpenhet rundt de politiske beslutningsprosessene, motivere og aktivisere innbyggerne for politisk arbeid og kan også være med på å øke engasjementet til politikerne.

Vi har også laget muligheten for å integrere mot ulike saks- og arkivsystemer. På denne måten vil man hente rasjonaliseringsgevinster ved publisering, man får automatisk oppdatering av sendestatus på hjemmesiden.

Ved at man også da gjør opptak av sendingene slik at man kan gå tilbake i arkivet og se tidligere sendinger kan man enklere følge diskusjonen som pågår, og man får også muligheten til å bruke tidligere sendinger til å kvalitetssikre fremtidige sendinger.

Teknisk

Videosignal går gjennom MPEG4/HTML5 og benytter seg av AAC som da tilfredstiller DIFI sine krav. Maksimalt støttes det 4 kameravinkler, alt ettersom hvor kraftig operatørmaskinen er (se oversikt). Styres fra eget nett-basert administrasjonspanel slik at løsningen krever ikke en dedikert operatør med mindre man ønsker å benytte vår talelistefunksjonalitet. Følger standard ISO/IEC 14496-14:2003.

Sakslisten følger aktiv sak etterhvert som møtet går videre, denne er uthevet og man kan enkelt spole i de ulike sakene direkte.

Enkel men intuitiv navigering i eldre møter slik at man enkelt kan finne frem til akkurat den datoen eller lokasjon man leter etter.

Støtte for transcoding gir mulighet for å tilby dine seere en enda bedre opplevelse ved at man får video tilpasset sin båndbredde.

Søket er utvidet med avansert funksjonalitet slik at man i langt enklere grad kan finne frem til enkeltsaker eller talere om man har denne utvidelsen.

Deling har aldri vært så enkelt – nå kan man raskt dele hele møtet, aktiv sak eller et eget utsnitt i de medier man selv ønsker. Alt ved et par klikk.

Talerlisten er en avansert utvidelse som krever en egen operatør, til gjengjeld så får man en enda bedre presentasjon og muligheter for utsnitt.

Produktløsninger

HD-Pakke
(HD-SDI kamera)
HD-Pakke Pro
(HD-SDI kamera)
2 kameraer m/veggbrakett (utvid med flere kameraer)
Tilkoblingskort til PC
Fjernkontroll
KommuneTV programpakke
1 stk. fast + 1 stk. motoriserte kamera
Full HD-sending
Broadcast standard
Maks oppløsning 1080i 1080i
Lagringsplass 50GB 50GB

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale – vi har erfaring med de aller fleste utfordringer slik at vi skal nok klare å hjelpe deg med din utfordring!

INTEGRASJONER

integration

EVRY ESA 6/7/8
(også Jupiter)

integration

EVRY ePhorte
(EIS)

integration

Acos Websak 4/5/6
Acos Møte

integration

Software Innovation
Public360

Integrasjon gjør publiseringen av nye klipp langt enklere enn om du manuelt må gå igjennom alle sakene. Med bokmerker, titler, beskrivelser og automatisk fremvisning av hvilken sak som debatteres under møtet, vil du raskt oppleve at man får en langt mer effektiv sending. Integrasjonen krever nær sagt ingen forkunnskaper ved publisering og man kan fort spare opptil 1 time per møte.

TILGJENGELIGE UTVIDELSER

projector

Projektormodul

Kjører dere presentasjoner på en projektor/pc og ønsker å få denne også ut på internett? Da trenger du denne utvidelsen. Krever noe ekstra maskinvare og noe kraftigere løsning.

speakers

Integrerte talere

Få mulighet til å kunne spole frem til gitte talere i de ulike sakene med en taleliste. På denne måten kan man raskt og enkelt finne frem til en enkelt taler. Krever dedikert operatør.

usblight

USB-lys

Ved å koble til en USB-lampe kan du med enkle lyssignaler vise om møtet blir sendt over internett eller ikke. Lyset er på ved aktiv sending. Velg mellom rødt, blått eller grønt lys.

social

Seer interaksjon

Skap blest om sendingene og få dine besøkende til å ta en aktiv del igjennom integrerte sosiale medier. Involverer du de besøkende vil du snart se at du får gode relasjoner.

expand

PVR

Med en PVR-løsning så kan du tilby dine seere tilbakespoling i en direktesending. Seeren bestemmer selv fra hvor man ønsker å se – samtidig kan man sette på pause og gjenoppta når man ønsker.

expand

Transcoding

Tilby dine seere en avansert løsning – koder om HD-kvalitet til tre ulike kvaliteter direkte – slik at om seeren har dårlig båndbredde vil løsningen automatisk velge en lavere kvalitet for å sikre kontinuitet.

expand

Flere kameraer

Utvid løsningen med flere kameraer for å dekke flere vinkler. Det følger med 2 kameraer i standardpakkene, og du kan maksimalt utvide med 2 ekstra kameraer. Merk at flere kameraer krever bedre maskinvare.

expand

Joystick

Til de motoriserte kameraene kan man ved å bruke denne joysticken en Sony RMBR300, styre hvert kamera individuelt slik at man da får en meget fleksibel løsning. Juster akkurat som du ønsker.

Utvalgt prosjekt

317px-Bergen_komm.svg

Bergen kommune

Bergen har gått for en nær sagt komplett løsning hvor de tar i bruk de aller fleste av de teknologier som vi i dag tilbyr. Herunder finner man da både tilbakespoling i direktesendinger, talerlister og saksinformasjon direkte i videostrøm.

Oslo_komm.svg

Oslo kommune

Oslo har gått for en komplett KommuneTV-løsning, da både med tilbakespoling i direktesendinger, talerlister, saksinformasjon i videostrøm og da også mulighet for brukeren til å laste ned de ulike sakene som enkeltstående klipp til brukerens maskin.