I takt med vår bedrifts vekst, har vi sett behovet for å utvide vårt team med flere utviklere, spesielt de med spesialisering innen frontend-utviklling. Derfor er vi svært glade for å ønske Agith (28) velkommen – en erfaren person som har utforsket en rekke kreative områder, fra profileringsdesign til konseptkunst for spill. Etter en utforskende reise fant han veien til GET Academy, hvor han fant den perfekte balansen mellom kreativitet og struktur som frontend-utvikler. 

Med fire års erfaring som frontend-utvikler, har Agith fått god kjennskap til teknologier som HTML, Tailwind CSS, og React. Han elsker å designe brukergrensesnitt og få dem til å funksjonere sømløst. I sin nye rolle hos Aventia vil Agith være ansvarlig for å videreutvikle og forbedre selskapets frontend-prosjekter. Han forteller oss at han ser frem til nye utfordringer, kunne utvikle seg som frontend-utvikler og bidra med å gjøre produktene til Aventia enda bedre.  

En tidligere kollega/mentor fikk meg til å innse at jeg er en stor tilhenger av minimalisme. Jeg har en simpel livsstil der jeg har forenklet det meste i livet mitt og slipper derfor å bruke energi på å ta flere avgjørelser eller vedlikeholde mer enn nødvendig. Dette “mindsettet” kommer jeg til å bringe videre i arbeidet med frontend-utvikling for å forenkle og forbedre brukeropplevelsen til våre kunder. 

Agith deler at det å søke på stillingen som frontend-utvikler hos Aventia var en naturlig beslutning etter at hans tidligere arbeidsplass dessverre gikk konkurs. I jakten på en ny jobb ønsket han et stabilt miljø der han kunne fortsette å utvikle seg, og Aventia virket som det ideelle stedet. Når vi spør Agith hvordan hans første uker på jobb har vært, svarer han følgende: 

Veldig bra! Jeg har blitt varmt mottatt og fått god tid til å lære det jeg trenger for å utføre jobben min godt her. Jeg setter pris på den fine blandingen av ulike personligheter, og ledelsen virker veldig folkelige og opptatt av å ta vare på de ansatte. Det skaper et godt arbeidsmiljø. 

Til slutt deler Agith en morsom detalj om navnet sitt. Hans navn skulle egentlig uttales som «Ajith», men på grunn av en feil fra barndommen har han blitt kalt «Agith» hele livet. 

Så det har rett og slett blitt navnet mitt.