5. april til 8. april tok gjengen fra Aventia en velfortjent pause fra kontorlivet og reiste sammen til den solfylte kystbyen Málaga. Disse fantastiske dagene ble fylt med sol, varme, god mat og topp stemning blant alle som var med på reisen.

Hvert år arrangerer Aventia en teambuildingstur for de ansatte for å styrke arbeidsmiljøet. Disse turene har en balanse mellom obligatoriske aktiviteter og fritid slik at alle er en del av fellesskapet, men også får mulighet til å koble litt av og utforske på egenhånd. I tillegg blir det satt av tid til gruppeoppgaver og andre arbeidsrelaterte oppgaver.

Vi arrangerer vår årlige firmatur for å styrke samholdet og teamet vårt, bygge arbeidsmoralen og fremme samarbeidet på tvers av avdelinger. Det er en verdifull mulighet for oss alle til å bli bedre kjent, dele erfaringer og skape minner som binder oss sammen og inspirerer til fremtidig suksess.

– Marius Berg-Storøy, CEO

Første kvelden i Málaga hadde vi «Tapas og vinkveld» på programmet hvor vi ble guidet til tre forskjellige restauranter og fikk smake på et utvalg av småretter og ulike viner. Det var en fin måte å bli kjent med de fine gatene i byen og ta inn stemningen på en fredagskveld. Påfølgende dag utforsket vi Jardin Botanico Historico La Concepcion, en stor botanisk hage. Dette ble en mulighet til å få seg en liten gåtur i vakre omgivelser med fin arkitektur, planter, trær og med flott utsikt utover byen.

 

Etter besøket i botanisk hage dro vi videre til OXO Museo Videojuego, et museum fylt med historiske videospill og et lite blikk inn i fremtidens gamingverden. For mange av de ansatte som interesserer seg for gaming og teknologi, var dette en morsom og nostalgisk opplevelse som brakte tilbake minner fra barndommen. Her fikk man spille alt fra gamle arkadespill som Pac Man og Castlevania til nyere konsollspill.

Hver kveld hadde vi også fellesmiddager for å avslutte kvelden sammen. Da ble det servert svært god mat, samt en topp stemning med godt humør og hyggelig samtaler.

Det mest verdifulle resultatet av disse årlige turene er imidlertid den nære tilknytningen som dannes mellom kollegene. Det å tilbringe tid utenfor kontorlokalene gir en unik mulighet til å bli bedre kjent med hverandre på et mer personlig nivå. Det skapes ikke bare gode minner, men også sterke bånd som varer langt utover selve turen. Noe som er spesielt viktig for nye kolleger som har kommet til i løpet av året.

Etter å ha jobbet her i over et halvt år, følte jeg at jeg hadde blitt svært godt kjent med mine kolleger på Aventia – men turen til Málaga har latt meg bli kjent med de på en helt annen måte. Turen har gitt meg enda mer trygghet og jeg har blitt bedre kjent med kolleger jeg kanskje ikke har hatt mulighet til å bli kjent med på kontoret. I tillegg vil jeg si at jeg har kunnet vise frem hvordan jeg er som person utenfor kontoret, og dette har gitt meg mer selvtillit til å være meg selv på jobb.

– Michelle Gustavsen Pedersen, Digital markedsfører / Grafisk designer

Turen til Málaga var ikke bare en reise og mulighet til å bli litt rød i kinnene, men en opplevelse som vil fortsette å inspirere og motivere teamet i lang tid fremover.