Totalkunde

I en tid hvor digitaliseringen stadig tar større plass, søker våre kunder etter helhetlige løsninger som kan samle alle aspekter av møteplanlegging, gjennomføring og voteringsresultater på ett sted. Hos Aventia er vi stolte av vår kapasitet til å tilby en omfattende pakke som vi kaller Aventia Totalkunde. Pakken inkluderer Aventia KommuneTV, automatisk varainnkalling og Aventia Digital Avstemning, i tillegg til integrasjoner vi har mot sak- og arkivløsningene. Dette skaper en unik og gjennomgripende løsning som er unik i dagens marked. 

En annen betydelig fordel av å være Aventia Totalkunde er at kunder kan dra nytte av rabatter på alle de inkluderte produktene man har. For eksempel, ved å inngå avtale om Aventia Digital Avstemning med automatisk varainnkalling, får man også rabatt på eksisterende KommuneTV-avtale – en avtale med betydelige kundefordeler.

Hvorfor bli totalkunde?

  • Hele møtegjennomføringen i en løsning
  • Hele den politiske prosessen tilgjengelig for innbyggerne
  • En support å forholde seg til
  • En faktura
  • Rabatter og kundefordeler

Vurderer dere å bli totalkunde? Eller kanskje dere bare ønsker mer informasjon om avtalen? Da er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Ta kontakt med oss