I Aventia er vi alltid på jakt etter talentfulle folk som kan gjøre teamet vårt enda bedre og dermed hjelpe oss med å nå nye høyder. Vi er derfor utrolig glade for å kunne introdusere våre to flotte tilskudd til Aventia-familien!

La oss hilse på Thomas Bjällhag (44), vår nye Sales Executive. Thomas bringer med seg verdifull erfaring til vårt team, og hans evne til å ta vare på både våre eksisterende og nye kunder er imponerende. Han har også et spesielt fokus på det svenske markedet, og vi ser frem til å se hvordan hans engasjement vil styrke vår posisjon i den regionen! Da vi spurte Thomas om hvorfor han ønsket å jobbe for Aventia og hva som er det beste med arbeidsplassen, svarte han følgende:

Streaming i dag er ikke noe nytt, men har heller blitt et nødvendig verktøy for de fleste i sin kommunikasjonsstrategi. Med et velutviklet og godt etablert produkt på det norske markedet, så jeg umiddelbart hvilke muligheter dette kunne gi hvis man gikk utenfor egne grenser – Sverige, Danmark, Europa, eller hvorfor ikke globalt? Her er mulighetene helt enorme, og denne reisen var noe jeg bare måtte være med på. Gode kollegaer er også noe som er ekstremt viktig for meg. Folket på Aventia er en utrolig herlig gjeng, godt sammensatt med ulike personligheter. Her går det ikke en dag uten gode diskusjoner og ikke minst en god latter. Hver dag er helt unik, med nye utfordringer og ikke minst nye muligheter.

Vår andre nye medarbeider er Michelle Gustavsen Pedersen (27) som er en allsidig kreativ sjel. Hun trer inn i rollen som digitale markedsfører og grafisk designer. I tillegg jobber hun også med UX-design for å forbedre brukeropplevelsen og brukervennligheten i Aventia sine løsninger. Vi spurte Michelle om det samme – hvorfor ønsket hun å jobbe for Aventia og hva er det beste med arbeidsplassen:

Jeg valgte å bli en del av Aventia da jeg raskt så at dette var et selskap som virket hyggelig og solid med tillit til sine ansatte. Allerede under mitt første intervju følte jeg meg velkommen og verdsatt, og at min kompetanse kunne være til nytte for firmaet. Her har jeg en unik mulighet til forskjellige gjøremål, alt fra design, digital markedsføring, tekstskriving og mer. Dette gjør at hverdagene ikke bare går i det samme, noe som holder kreativiteten min oppe. Det er også skikkelig hyggelig at selv om jeg ikke har vært ansatt så lenge, så føler jeg allerede mestring da mine kolleger er flinke til å gi anerkjennelse og komme med verdifulle innspill – noe som skaper et positivt og støttende arbeidsmiljø for meg, og øker motivasjonen min til å yte ekstra.

Aventia ønsker Thomas og Michelle velkommen med åpne armer, og vi gleder oss til fortsettelsen med de på laget!