Er du en utvikler som har runda YouTube – sett ferdig Netflix og undret deg over hvordan disse løsningene fungerer? Har du tenkt at du har tanker om hva som kunne vært gjort bedre? Er du kanskje en som digger å forstå dagens teknologi og drømmer om å bidra til morgendagens teknologi? Da trenger du ikke lete lenger! Er du fremdeles student/i ferd med å avslutte studiene? Les nederst!

I Aventia så får du muligheten til å være med å utvikle morgendagens streamingløsninger. Du vil også få være med å sette dagsorden for hvordan fremtidens demokrati skal se ut. Med vår digitale voteringsløsning kombinert med streaming, så får du muligheten til å jobbe tett inn mot viktige og store prosesser i inn- og utland. Vi satser nå på å ta plattformen ut i verden og har i den forbindelse behov for å styrke utvikleravdelingen med en utvikler.

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle både oss selv og teknologien – og vi ser derfor etter deg som finner stor glede av å jobbe med dagsaktuelle prosesser kombinert med spennende problemstillinger og morgendagens teknologier. Hos oss er det ingen A4 hverdag og du vil få direkte påvirkning til hvordan bedrifter og politikere skal møte fremtiden.

Med våre systemer så ønsker vi å fremme raskere prosesser, smartere løsninger og ikke minst – åpenhet og gode brukeropplevelser. Du vil være med på å forme alt dette, ta avgjørelser både av tekniske- og funksjonelle løsninger. Hos oss får du rom for å utvikle deg selv. Som utvikler vil du både få muligheten til å jobbe med front-end så vel som våre back-end løsninger.

Du synes det er spennende å jobbe med ulike problemstillinger og teknologier. Hvis du samtidig er sikkerhetsorientert og liker å se på hvordan man stadig kan gjøre enda mer for å ha sikre løsninger, ja da er du en person vi veldig gjerne ønsker å høre mer om.

Vi har stort fokus på at alle skal trives – den sosiale arenaen er viktig for oss. Vi forsøker alltid å legge opp til sosiale møteplasser og samlinger når det er rom for dette. Hos oss vil du inngå i utviklerteamet og rapportere direkte til utviklingssjef.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • I hovedsak utvikling av back-end og service-lag samt noe front-end.
 • Du er med å legge føring for valg av systemarkitektur, løsninger, design og teknologivalg.
 • Eierskap til hele- eller deler av moduler og oppfølging av disse.
 • Testing og kvalitetssikring opp mot brukervennlighet.
 • Være med å utvikle løsninger for å fremme e-demokrati.
 • Jobbe direkte med streaming- og digitale voteringsløsninger.
 • Være med å finne gode løsninger for planlegging og gjennomføring av digitale møter.

Kvalifikasjoner og kompetanse

 • Bachelor/Høyskoleutdannelse – evt. kan erfaring kompensere for manglende utdannelse.
 • Nyutdannede/studenter oppfordres til å søke – opplys gjerne om Github-adresse til prosjekter.
 • God kunnskap om C#, EntityFramework, WebAPI, HTML, Javascript, CSS og Sql.
 • Kjennskap til Angular / Typescript / AngularJS og SignalR.
 • Norsk skriftlig og muntlig er påkrevd.

Personlige egenskaper

 • Du liker å grave i utfordrende problemstillinger.
 • Du drives av å se løsninger i komplekse og vanskelige spørsmål.
 • Du elsker teknologi og holder deg oppdatert.
 • Du trives godt med å jobbe sammen – og alene.

Hva tilbyr vi (fast ansatt)?

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Vi dekker mobilbruk og internett.
 • Opparbeidelse av pott som kan innløses i ny mobiltelefon.
 • Sosiale tilstelninger både innen- og utenlands.
 • Velferdsordninger.
 • Helseforsikring.
 • Bonusordning.
 • Dekker relevante kurs etter avtale.
 • Dekker årlig deltakelse på NDC.
 • Gratis TV2 Sumo abonnement.
 • Vi tilbyr start bonus.

Hva tilbyr vi (student)? – vi er for øyeblikket fullt med studentplasser, men følg med!

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Unik arbeidserfaring.
 • Fleksibel arbeidstid som legges opp til å følge din timeplan / jobb ved siden av studiene.

Arbeidssted

 • Kontoret er lokalisert på Nøtterøy, men du må gjerne bo hvor som helst i landet. Det eneste som er kravet, er at du har en stabil god internett-tilkobling. Vi ønsker primært en hybrid-løsning men vi er fleksible for å finne alternative løsninger – så det er ikke noe problem med permanent hjemmekontor. Her er det eventuelt krav om at du har tilrettelagt kontormulighet hos deg selv. Usikker? Ta en prat da vel – jeg er sikker på at vi finner en løsning!

Frist og oppstart

 • Søknadsfrist er fortløpende, vi trenger deg – nå!
 • Oppstart er så fort du har mulighet, vi har forståelse for oppsigelsestid selvfølgelig!

Spørsmål om stillingen

Spørsmål om stillingen kan rettes til utviklingssjef Kjell Arne R. Brudvik på telefon 41 50 53 75 eller på e-post kab@aventia.no.

Om Aventia AS

Aventia AS ble grunnlagt tilbake i 2005 men fikk sitt nåværende navn i 2011. Vi har i dag 11 ansatte og har siden 2015 vært en del av TV2-gruppen. Vi er markedsledende innenfor vårt segment her i Norge med 200 kommuner og noen av de største fylkeskommunene på kundelisten. I tillegg leverer vi til event-markedet og har levert plattform til en rekke store eventer. Nå er vi også på vei til å få fotfeste i Sverige.