I går skjedde det noe helt utrolig her hos Aventia, og vi kan ikke være mer begeistret for å dele det med dere! Vi satte faktisk en ny rekord med over 100 vellykkede sendinger på bare én dag – og det er virkelig en prestasjon å juble for!

Først og fremst vil vi gi en stor shoutout til vårt fantastiske team her på Aventia. Uten den dedikerte innsatsen deres hadde vi aldri klart å nå denne utrolige måloppnåelsen. Takk for super innsats, det gode humøret og det harde arbeidet som dere legger ned hver eneste dag. Vi setter så enormt stor pris på dere og er heldige som har et team som alltid hever standardene og strekker seg etter suksess.

Selvfølgelig vil vi også rette en stor takk til våre fantastiske kunder. Det er deres tillit til oss som gjør det mulig for oss å levere gode resultater. Vi setter virkelig pris på tilliten dere viser oss, og vi lover å fortsette å tilby kvalitetstjenester som dere fortjener!

Vi er stolte av det vi har oppnådd, men dette er bare begynnelsen. Med et team som dette og støtte fra våre fantastiske kunder, er vi klare for enda større og bedre ting i fremtiden.