Stillingstittel: Svensk Supportmedarbeider

Om stillingen:

VIL DU JOBBE I ET MARKEDSLEDENDE SELSKAP I VEKST?Aventia vokser videre, og søker i den anledning etter en svensktalende person som ønsker å styrke vår support og leveranse. Som teknisk supportkonsulent i Aventia vil du få muligheten til å jobbe med Aventia OVP (Online Video Platform) som er en selvbetjeningsløsning for publisering av direkte- og on-demand-overføringer over nettet. Vi er markedsledende når det kommer til streaming av politiske møter i Norge, og har pga økt etterspørsel og kundemasse et behov for en selvdreven, effektiv og serviceinnstilt teknisk supportkonsulent som kan bidra til at vi kan vokse videre i Sverige, men også i Norge som er vårt hovedsatsingsområde.VI ER PÅ JAKT ETTER DEG SOM:

 • Minimum 2-3 års erfaring fra IT-support/kundeservice eller annen relevant stilling
 • Evner å lære nye tekniske løsninger kjapt
 • Trives med å snakke med kunder på telefon
 • Har en iboende teknisk interesse
 • Er litt nerdete, og er stolt av det
 • Ønsker å jobbe i, og bidra til et godt arbeidsmiljø
 • Stort pluss hvis du har erfaringer med Windows 10/7, SuperOffice CRM, Enkel database håndtering og streamingteknologi

SOM ØNSKER Å JOBBE MED:

 • Support og backoffice
 • Oppfølging av nye og eksisterende kunder
 • Programvare installasjon og konfigurering
 • Bistå salgsavdelingen med teknisk kompetanse
 • Feilsøking av både maskinvare og OS relaterte problemstillinger
 • Testing av utstyr
 •  Holde kurs for nye og eksisterende kunder
 •  Mye kundekontakt på telefon og e-post

 

DINE PERSONLIGE EGENSKAPER:

Vi søker deg som drives av å skape og vedlikeholde gode kunderelasjoner, tar initiativ og som lever for fornøyde kunder i jobben. Du er trygg på deg selv, selvmotiverende og trives med å jobbe selvstendig. Det er svært viktig at du har evnen til å drive din egen hverdag og fylle opp kalenderen med arbeidsoppgaver og jobbe proaktivt mot våre kunder når man har tid til overs. Du er interessert i teknologi og både trives med og evner å lære nye ting kjapt. Riktig person er punktlig, ansvarsbevisst og evner å følge opp saker til de er løst. I en hektisk hverdag så evner du å se nye løsninger samt har et brennende ønske om å bidra til fremdrift og effektivisering. Det er også viktig at du som person er blid, sosial og trives i et miljø hvor det er høyt under taket og mange livlige diskusjoner.

HVA KAN AVENTIA AS TILBY DEG?

 • Mulighet til å jobbe i et svært spennende selskap i vekst
 • En variert arbeidshverdag i ett lite, men markedsledende firma i sitt segment
 • Engasjerende og godt arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Et sterkt fagmiljø som er opptatt av teknologi og utvikling
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Helseforsikring
 • Velferdsordning

REISEAKTIVITET:

Det vil ikke være betydelig reisevirksomhet, men noe reisevirksomhet må påregnes.

SPRÅK: 

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på svensk og engelsk

Om arbeidsgiveren

Aventia AS ble startet i 2005 og holder til på Nøtterøy nær Tønsberg. De leverer streamingløsninger til det private- og offentlige markedet og har i dag 12 ansatte. Vi har en egen utviklingsavdeling lokalisert på Nøtterøy og står selv for utvikling og drift av vår streamingplattform. Et av våre satsingsområder for 2020 og videre er på digital avstemning med integrasjon mot vår streamingplattform.

Aventia AS har kunder i hele Norge og det kan nevnes kommuner som Oslo og Bergen samt mer enn 200 andre kommuner og fylkeskommuner. Selskapets plattform brukes også på en rekke eventer innenfor alt fra politiske organisasjoner til bedrifter og offentlig sektor.

TV 2 Gruppen AS er idag firmaets største eier.