Ring oss: +47 33 80 91 19

Peter Wessel Cup

Peter Wessel Cupen trekker hvert år de beste lagene i aldersgruppen 12 til 18 år fra hele Norge til dyst i Larvik. Turneringen foregår fra januar til april, og i perioden konkurreres det om gjeve pokaler og titler i et arrangement som har fått en betydelig posisjon i norsk håndballverden.

Peter Wessel Cupen legger også vekt på å avvikle et arrangement med godt sosialt innhold hvor trivsel og kameratskap skal stå sentralt. Ledertreff, diskotek og andre trivselsmessige arrangement er med på å gjøre turneringen til en viktig miljøfaktor i norsk håndballmiljø.

I seg selv er Larvik et eldorado for håndballsporten i Norge, og har vært det i mer enn 50 år. Både Larvik Turn Håndball og Larvik Håndballklubb (LHK) har befestet sin plass i norsk håndballhistorie, og nå har altså ikke minst Peter Wessel Cupen fått sin selvfølgelige plass.

Løsningen er levert i samarbeid med Media System AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.