Ring oss: +47 33 80 91 19

Nordnorsk Mesterskap på ski 2013

Det er en stor glede for Kirkenes og Omegn Skiklubb og Sandnes Idrettslag å invitere skiløpere og støtteapparat til Kirkenes og Nordnorsk Mesterskap på ski 8. – 10. mars 2013. Arena for mesterskapet blir Sandnes Idrettspark som har gjennomgått en stor oppgradering de siste årene. Arrangørene føler seg trygge på at arenaen ved Langfjorden vil by på en flott ramme for mesterskapet.

Skisporten har alltid stått sterkt i Kirkenes. Lokale navn som Vegard Ulvang, Krister Sørgård og John Kristian Dahl har med internasjonale topplasseringer meislet seg inn i norsk skisports historiebøker. Med snøsikre, stabile vintre og et stort løypenett er mulighetene gode for de som ønsker å satse på langrenn i kommunen. Flere av klubbenes utøvere hevder seg både i landsdelen og på nasjonalt nivå, men det som gleder aller mest er den store bredden av lærevillige skitalenter i alle aldre.

Kirkenes er Norges port mot øst. Grensebyen har i løpet av de siste 20 årene vokst frem til å bli en av de mest spennende byene i Nord-Norge. Kommunen ligger kilt inn mellom Finland i vest og Russland i øst, der finsk og russisknærvær smelter sammen med det norske i en grensesprengende kommune.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.