Ring oss: +47 33 80 91 19

Noradkonferansen 2013

Utenriksminister Børge Brende, Unicefs generaldirektør Anthony Lake, Amina J. Mohammed, FNs spesialrådgiver for utviklingsplanlegging etter 2015 og H. K. H. Kronprinsesse Mette-Marit er blant innlederne når norsk bistand til helse og utdanning tas opp på årets Norad-konferanse.

Årets tema er resultater av bistand til helse og utdanning. Konferansen skal vise hvilke resultater som er oppnådd og hva som fortsatt gjenstår. Konferansen tar utgangspunkt i årets resultatrapport fra Norad, som blir lansert på konferansen.

Løsningen er levert i samarbeid med Brynildsen Media.

Se løsningen her

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.