Ring oss: +47 33 80 91 19

Møt oss på forskningsdagene

Aventia AS skal holde innlegg på Høgskolen i Vestfold tirsdag 27. september 2011 klokken 12.50. Du finner oss på rommet C133 og vi skal fortelle om hvordan det er å gå fra livet som student til å etablere en bedrift. Ta en tur innom da vel? Og spør oss gjerne om du har spørsmål rundt gründervirksomhet eller våre produkter.

Hva er forskningsdagene?

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival der alle typer forsknings- og kunnskapsbaserte institusjoner inviteres til å vise fram sin virksomhet for allmennheten på nye og spennende måter.

Høgskolen i Vestfold

Høgskolen i Vestfold (HiVe) har som målsetting å tilby utdanning og forskning på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, samt oppdragsvirksomhet for privat næringsliv og offentlig forvaltning. HiVe tar sikte på å være et kompetansesenter for regionen.

Høgskolen i Vestfold (HiVe) ble etablert 1. august 1994 og har i dag omkring 4200 studenter og 450 ansatte. Høgskolen er lokalisert på Bakkenteigen utenfor Horten. I tillegg er høgskolen etablert med et studiesenter for høyere utdanning i Larvik.

HiVe utdanner ingeniører, skipsoffiserer, lærere, førskolelærere, sykepleiere, økonomer og samfunnsvitere og tilbyr studier på alle nivå; bachelor, master og doktorgradsutdanning (Ph.d.), samt en rekke kurs-, etter- og videreutdanninger. Høgskolen tilbyr internasjonalisering gjennom mulighet for delstudier i utlandet, eller ved å fortsette å utdanne seg i utlandet etter endt studium ved HiVe.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.