Ring oss: +47 33 80 91 19

Hå Kommune

Hå er en kommune i Rogaland og dekker den sørligste del av Jæren. Hå grenser i nord til Klepp og Time, i øst til Bjerkreim og i sør til Eigersund. Navnet Hå er knyttet til prestegården Hå og elva Håelva. Prestegården er gjort om til kultursenteret Hå Gamle Prestegard. Hå ble opprettet som Hå formannskapsdistrikt i 1837, og ble Hå kommune i 1853.

I 1894 forsvant Hå kommune ut av historien – midlertidig. Den hadde da 3 607 innbyggere og ble delt i to praktisk talt jevnstore kommuner: Nærbø og Varhaug.

Hå kommune gjenoppstod i 1964 ved at kommunene Nærbø, Varhaug og Ogna ble slått sammen til én. Dagens kommune dekker et areal på 254 km², og har 14 883 innbyggere (1. januar 2006). Jærbanen ble anlagt gjennom kommunen i 1870-årene og det vokste opp tettsteder rundt stasjonene som ble bygd.

KommuneTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet KommuneTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne sende kommunestyremøter direkte over internett. Med vårt grensesnitt kan man enkelt bytte mellom ulike kameravinkler og følge med akkurat der man selv ønsker. Sier ordføreren noe interessant? Eller er det kanskje mer interessant å høre hva folk i salen sier? Alt er bare et tastetrykk unna.

Løsningen er integrert med dokumentstyringssystemet til kunden slik at man enkelt kan koble sending og sak. Dette gjøres sømløst i vårt unike administrasjonsgrensesnitt raskt og enkelt. Dette gjør at du som kunde da frigjør tid som bedre kan brukes på andre formål.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.