Ring oss: +47 33 80 91 19

Fagdag for utvikling av Windows 8 Apps

Microsoft og Programutvikling ønsker å invitere deg som utvikler til en gratis Windows 8 fagdag! Dette skjer den 3. Mai fra klokken 09:00 i Oslo kongressenter. Sendingen kan følges direkte på http://microsoft.aventia.no/.

Windows 8 ble først lansert høst 2011 med Developer Preview. Nå har det kommet en ny versjon – Windows 8 Consumer Preview med masse nytt. Vi har også fått nye utviklerverktøy – Visual Studio 11.

Med andre ord, det skjer mye! Dette er en fagdag for deg som ønsker å få med deg hva som er nytt og hvordan du selv kan utvikle for Windows 8 og Windows Phone.

Microsoft

Microsoft Corporation er et amerikansk programvareselskap, og verdens største med sine 93 000 ansatte. Selskapet ble stiftet i 1975 i Albuquerque, New Mexico av Bill Gates og Paul Allen, og er mest kjent for operativsystemene Microsoft Windows/MS-DOS og kontorpakken Microsoft Office.

Selskapets administrerende direktør (CEO og president) er Steve Ballmer, mens grunnleggeren Gates nå er styreleder for selskapet.

Microsoft har blitt mer mangfoldig i nyere år ved å gå inn i markedet med dataspill med Xbox og dets etterfølger Xbox 360, foruten også inn i forbrukerelektronikk og digitale tjenester med Zune, MSN og Windows Phone OS.

ProgramUtvikling AS

ProgramUtvikling AS, en unik kursleverandør!

Vi har i løpet av få år etablert oss som en av Norges ledende leverandører av kurs for IT–utviklere og prosjektledere. Vi er en rendyrket og uavhengig kursleverandør, og selger ikke andre produkter eller tjenester.

Vår motivasjon er å gi kursdeltakerne maksimalt utbytte, slik at de får stor praktisk nytte av opplæringen i sitt daglige arbeid.

Prosjektet er levert i samarbeid med Trippel-M Levende Bilder AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.