Ring oss: +47 33 80 91 19

Aventia har lang erfaring med Wowza, og distribusjonsavtale med Wowza for salg av Wowza-lisenser i Norge. Vi benytter Wowza til våre egne WebTV-løsninger, samt at vi også leverer løsninger for andre aktører. Med Wowza sine systemer får man en kraftig og helhetlig strømmingsmotor. Aventia innehar kompetanse både på drift og oppsett, så vel som utvikling av moduler.

Våre konsulenter har bidratt til å sette opp interne TV-løsninger, vi har benyttet plattformen inn til utdanningsinstitusjoner og Wowza er grunnpilaren i vår WebTV og KommuneTV løsning. Mulighetene er mange; har du en tanke – eller konsept, kan vi trolig hjelpe deg i mål.

FUNKSJONALITET

expand

nDVR

Mulighet for å spole tilbake i tid i en direktesending. Gi dine seere muligheten til å styre når og hvor de kan se sendingen.

expand

Transcoding

Direkte støtte for å kunne ta i mot en HD-strøm og sende ut i flere forskjellige kvaliteter. Dette bidrar til å gjøre opplevelsen sømløs.

expand

Adaptive bitrate

Få rask avspilling ved at man tilbyr lav kvalitet, og automatisk oppjusterer når målingene tilsier at klienten takler høyere kvalitet.

expand

Dynamisk lastbalansering

Krever din organisasjon eller bedrift et system som kan håndtere mange seere? Last- balansering gjør dette sømløst.

Wowza tilbyr en sterk plattform som har støtte for RTMP, HDS, HLS, MPEG-DASH og mye mer. Gi dine brukere mulighet til å se dine videoklipp og sendinger på alt fra Flash og AIR til iPhone, iPad og Silverlight-spillere. Med full H.264 og AAC implementasjon så får du et fantastisk resultat. Støtter FLV, MP4, F4V, MOV, 3GP m.m.

Standarder: IETF RFC2326, IETF RFC3984, IETF RFC3640, IETF RFC3016, ISO/IEC 14496-3, IETF RFC2250, ISO/IEC 13818-1 og IETF RFC2038.

Kontakt oss i dag for å se hva vi og Wowza kan gjøre for deg.

SIKKERHETSLØSNINGER

padlock

Wowza DRM

Integrer med forskjellige digitale rettighetsplattformer. På denne måten kan du sikre klippene dine med sømløs kryptering.

padlock

GeoIP

Har du klipp du bare ønsker å tilby til en gitt geografisk sone? Med GeoIP-locking kan du definere hvilken sone et klipp kan spilles av i.

padlock

StreamLock

Beskytt dine RTMP-strømmer ved å benytte RTMPS oppsett. Da sikrer du at ingen kan ta strømmen din, og lagre/sende den videre.

padlock

Beskyttet SWF

Med enkle grep kan man innføre mekanismer for å unngå at andre lenker til din SWF (avspiller) direkte på andre nettsider.

TEKNOLOGIER

integration

Adobe Flash RTMP
(RTMPT, RTMPE, RTMPTE, RTMPS)

integration

Adobe Flash HTTP Dyn. Streaming
(HDS)

integration

Apple HTTP Live Streaming
(HLS)

integration

MPEG-DASH

integration

Microsoft Smooth Streaming
(Silverlight)

integration

RTSP/RTP
(3GP/QuickTime)

integration

MPEG2 Transport Protocol
(MPEG-TS/IPTV)

integration

ICY
(ShoutCast/IceCast)

Utvalgt prosjekt

Ullevaal Media Center hadde behov for en løsning hvor man enkelt kunne åpne for ulike strømmer til ulike aktører. Vi ble derfor kontaktet med en forespørsel om dette var noe vi kunne løse. Løsningen ble da et web-grensesnitt hvor de da har mulighet til å styre punkter samt å starte/stoppe en direktesending.