Ring oss: +47 33 80 91 19

Wowza Media Server 3 lansert

Wowza Media Server 3 er neste generasjon av Wowza sin prisbelønte streaming-server som gir et godt fundament for streaming. Wowza gir en eksepsjonell god ytelse på direktesendinger og tilbyr nå funksjoner som adaptiv bitrate (ABR) streaming, du har nå også muligheten til å kunne spole frem- og tilbake i direktesendinger, samt pause. Akkurat som du gjør på din egen PVR boks.

Wowza Media Server 3 kan levere strømmer til en rekke forskjellige enheter, alt fra datamaskiner, iPhone, iPad, Android, smarttelefoner, tabletter, smart TV-er og mer. Med sitt store bibliotek på en rekke tilgjengelige utvidelser kan man raskt få på plass ekstra funksjonalitet som transformering, beskyttelse, integrasjon og administrasjon.
Eksempel på mulig integrasjon i oversikten nedenfor.

Med denne nye versjonen får man:

  • Høy ytelse, med opptil 10 Gbps per server på standard maskinvare.
  • Pålitelig, bygd fra grunnen med en god infrastruktur.
  • Fremtidsrettet, med h.264 levert på hvilken som helst skjerm.
  • Skalerbar, mulighet for flere tjenere for skalerbarhet.
  • Utvidbar, med en rekke forskjellige utvidelser.
  • Kan kjøre på Windows, Linux, MacOSX, Solaris og fler.

Wowza Transcoding Addon

Nytt i denne versjonen er at man nå har muligheten til å utvide med en transformasjonsmodul. Benytter man denne korrekt kan man da omforme levende strømmer fra kodere, IP-kameraer, IP-TV og andre kilder til flere forskjellige strømmer. Dette gjør at man kan levere best mulig ytelse til flest mulig brukere uten at det går utover kvaliteten også kjent som adaptiv bitrate streaming (ADR).

ADR støttes i dag av Flash RTMP, HTTP Dynamic Streaming, Apple HLS og Silverlight Smooth Streaming. Transkoderen kan også levere til andre typer strømmer som RTMP, RTSP, RTP, MPEG-TS og HTTP.

Wowza nDVR Addon

Med denne utvidelsen så får du muligheten til å spole, pause og gjenoppta direktesendinger akkurat som du ville gjort på din egen PVR boks i stuen. Ved å benytte seg av en slik modul vil du ikke bare øke brukervennligheten på dine tjenester, men du vil også oppleve at man forenkler levering av bilder til skjerm.

Wowza DRM Addon

Ønsker du å beskytte innholdet ditt? Nå har du muligheten til akkurat det. Med denne utvidelsen kan du sikre overføringen med flere DRM plattformer som Verimatrix VCAS og Microsoft PlayReady. Innholdet krypteres da før det leveres til enheter som TV, smarttelefoner og tabletter. Har du innhold du ønsker å beskytte og minimere lekkasjene til andre steder, ja da er dette utvidelsen for deg.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Vi har lang erfaring med bruk av Wowza Media Server, og er en av få i Norge som har muligheten til å levere direktesendinger som kan potensielt oppnå mange tusen visninger samtidig. Vi innehar kompetanse både på drift av Wowza, bruk av Wowza så vel som utvikling av spesielle moduler til denne plattformen.

Streaming? Da trenger du oss.