Ring oss: +47 33 80 91 19

WireCast lar deg produsere profesjonelle sendinger ved hjelp av et kamera, en internettoppkobling og en datamaskin.

Du kan sende direkte, eller ta opp – og med enkle grep kan du få et profesjonellt preg på hele sendingen. Den profesjonelle versjonen av WireCast kommer med ferdige 3D-sett som gjør at ditt opptak kan gjøres om til et ferdig studio. Gjør produksjonen til en lek og tilfører en eleganse og et profesjonelt snitt til resultatet. Nå kan også du være en videoprodusent!

Aventia AS er videreselger av WireCast, ta kontakt med oss for lisensiering.

Vi bruker WireCast til de fleste event-oppdrag – og verktøyet gir en god oversikt over produksjonen. Med enkle grep kan man legge grafikk i flere lag, plassere logoer på strømmen, få inn bakgrunnsmusikk og generelt lage en videostrøm som tidligere var forbeholdt store selskaper.

Nøkkelfunksjoner

  • Flerkameraproduksjon
  • Ubegegrenset med input
  • Legg til audio, video eller grafikk

Intuitivt oppsett med et raskt og responsivt design. Lav terskel for å lære og gir en god fremstilling av hva som vises.

Du kan arrangere det som skal produseres og vises i forskjellige lag og på den måten ha full kontroll over hvordan dette vises.

Med støtte for en rekke forskjellige destinasjoner og muligheter vil du som oftest løse direktesendingen på en god måte.

Nye funksjoner legges til kontinuerlig – i WireCast 6 kom blant annet muligheten for direkte Twitter-kobling.

Ta kontakt for lisensiering

Kom i gang med en profesjonell produksjon i dag - vi videreselger for det Norske markedet!

Teknisk informasjon

integration

Integrasjon

WireCast har integrert funksjonalitet mot flere leverandører blant annet BlackMagic, ViewCast Osprey, Matrox Multi-Ingest, LiveU og Teradek Cube. Dette utvides stadig.

integration

Effekter

WireCast har en rekke effekter som er klare til bruk – enten for å bytte mellom ulike settinger eller for å skalere opp til avanserte 3D-modeller for simulert studio.

integration

Formater

WireCast støtter de aller fleste lydformater samt en rekke forskjellige videoformater som Windows Media, Flash, QuickTime og HDV-in for å nevne noen.

integration

Kontinuerlig utvikling

WireCast blir kontinuerlig utviklet og utvider stadig med støtte for flere enheter, kilder og funksjoner – langt mer enn hva vi har nevnt. Du kan lese mer om dette her.