Ring oss: +47 33 80 91 19

Vårt WebTV-system kan enkelt skreddersys for å dekke både nettbaserte TV-sendinger, sportsarrangementer, konferanser, landsmøter, presentasjoner, kick-off, eventer eller for den saks skyld som en egen PR-kanal for ditt firma. Mulighetene er mange. Systemet kan kobles opp på kort tid uten store tekniske installasjoner, og kan enkelt opereres av brukeren.

Skulle du ha behov for å dekke en begivenhet som bare går over noen få dager, så er også dette mulig. Da leier du utstyret av oss og vi kan – om ønskelig – stille til rådighet med kamera-team. Dette teamet vil da ta seg av alt det tekniske slik at du som arrangør slipper å bruke ekstra ressurser på akkurat dette.

Foruten direktesendinger så har også WebTV-systemet mulighet for arkivering av videoklipp. Disse videoklippene kan man enkelt søke i senere, slik at man over tid bygger seg opp et nettbasert videoarkiv. Etter opptak kan alle videoklipp enkelt deles inn i kapitler. Dette administreres raskt og greit igjennom vårt administrasjonspanel.

Med flere utvidelsespakker og store muligheter for både skreddersøm og tekniske muligheter – er dette en kraftpakke av en WebTV-løsning.

WebTV-løsningen viser da siste klipp som er publisert – dette kan da enkelt justeres med et klikk for å vise de mest populære klippene som ligger publisert. Rask oversikt med mulighet for å justere på sorteringen til hvordan dette vises.

Finn raskt frem til det mest populære klippet innenfor valgt kategori – eller velg å finne frem til det korteste klippet.

Vår løsning kommer med integrert språkstyring. Har du behov for å tilby løsningen til mennesker som snakker andre språk enn Engelsk og Norsk? Ikke noe problem – det er mulighet for å kunne skrive egne oversettelser og innføre flere språk. Snakk med oss om denne muligheten så kommer vi frem til hva som er den mest optimale løsningen.

Ta steget ut i det internasjonale segmentet i dag!

Klipp som publiseres i vår løsning kan publiseres på flere ulike måter. Du kan velge å publisere klippet i sin helhet – dele opp klippet i flere klipp, eller som vist her – publisere klippet med en egen kapittelvelger.

Ved å gjøre dette så gjør du det langt enklere for brukeren å finne tilbake til emner eller talere som denne ønsker å se. Brukervennligheten øker, og dine klipp får en langt bedre eksponering.

Har du klipp som ikke skal være offentlig tilgjengelig? Ønsker du kanskje å kjøre løsningen som en kombinert offentlig og intern løsning? Med vår brukerstyring kan du enkelt gi ulike rettigheter til ulike brukergrupper. Her kan man justere rettighetene både på kategorinivå samt ned på enkeltklipp.

Påloggingsløsningen er modularisert slik at det er mulig å utvide denne med integrasjon mot ditt system. Ta en prat med oss om denne muligheten!

Produktløsninger

STANDARD PRO
Avspiller (Flash)
Arkiv
Statistikk
Egen banner/logo
Flere kanaler
HTML5-støtte (iPhone/iPod Touch/iPad/Android)
Sikkerhetskopi av inkludert lagringsplass
Skreddersøm
Responsiv
PVR
Transcoding - ulike kvaliteter
Brukerstyring
Wirecast (profesjonell videomikser-programvare)
Antall kanaler 3 5
Lagringsplass (utvides automatisk med ekstra 30GB for å tilpasse overforbruk) 30GB 60GB

Hvordan kan WebTV fungere for meg?

Har du spørsmål eller tanker til hvordan vår WebTV-løsning kan fungere for deg? Ta kontakt med oss i dag. Vi har kjørt alt fra sportsarrangementer til store internasjonale eventer. Du har idéen – vi har løsningen!

Utvidelser (for standard)

expand

Transcoding

Tilby dine seere en avansert løsning – koder om HD-kvalitet til tre ulike kvaliteter direkte – slik at om seeren har dårlig båndbredde vil løsningen automatisk velge en lavere kvalitet for å sikre kontinuitet.

expand

PVR

Med en PVR-løsning så kan du tilby dine seere tilbakespoling i en direktesending. Seeren bestemmer selv fra hvor man ønsker å se – samtidig kan man sette på pause og gjenoppta når man ønsker.

expand

Brukerstyring

Ved å bruke vår brukerstyringsmodul så har man mulighet til å ha tilgangskontroll på kategorier og klipp. Kombiner dette for å kunne ha en delt offentlig og intern løsning. Mulig å integrere.

expand

Seer interaksjon

Skap blest om sendingene og få dine besøkende til å ta en aktiv del igjennom integrert løsning koblet opp mot Twitter. Involverer du de besøkende vil du snart se at du får gode relasjoner.