Ring oss: +47 33 80 91 19

Verdens lengste bibelintervju

I anledning 30-års jubileet for bibelcamping på Fangekasa ble det arrangert en direktesending hvor man da skulle gjennomføre verdens lengste intervju med tema bibelen.

Fangekasa var et skogsområde med en liten jordlapp og tett skog omkring. I dag er stedet et stort og omfattende misjonssenter i regi av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) med en rekke hytter og hus, en campingplass med godt sanitæranlegg, bibelsk hage, ballbaner, vannsklie og et fint bryggeanlegg for både båter og bading og en stor kafeteria.

Samtidig står de gamle husene fra husmannsplassen og forteller om en fortid med enkle kår uten vann, vei og sanitæranlegg.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV, men med skreddersøm – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.