Ring oss: +47 33 80 91 19

Velferdkonferansen 2013

Investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping.

Sosialt entreprenørskap bidrar med innovative løsninger på noen av samfunnets store utfordringer. Årets tema er Ressurser på avveie. Vi ønsker å se hvordan sosialt entreprenørskap kan bidra til å forhindre og forebygge ungt utenforskap.

Vi inviterer representanter fra det offentlige, sosiale entreprenører, politikere og næringsliv til foredrag og fordypningsseminarer. Vel møtt til en positiv og løsningsorientert konferanse.

Levert i samarbeid med Trippel-M Levende Bilder AS

Ferd Sosiale Entreprenører

Ferd Sosiale Entreprenører skal vise at investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping.

Ferd investerer i sosiale entreprenører som reflekterer vår visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor.

Ferds sosiale entreprenører

  • Har nyskapende løsninger på samfunnets utfordringer
  • Drives av de sosiale resultatene
  • Har en finansieringsmodell som gjør bedriften levedyktig og vekstkraftig

FSEs porteføljebedrifter har barn og unge som målgruppe, og gir dem nye muligheter. Vi bidrar med kapital, Ferds nettverk, og kompetanse innen forretningsutvikling og strategi.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.