Ring oss: +47 33 80 91 19

Uloba Stolthetsparade 2013

Lørdag 15. juni krevde flere hundre høylytte aktivister likestilling for funksjonshemmede.

Stolthetsparaden 2013 startet med et arrangement på Youngstorget hvor rytmen ble slått an av beatbox-artisten Stian Blipp. Ambisjonsnivået til konferansier Blipp var det ingen ting å si på:

– Paraden skal få hele Oslo til å riste!

Uloba jobber for at vi med assistansebehov skal få leve et fritt og selvstendig liv med borgerstyrt personlig assistanse (BPA).

Uloba handler om å skape en verden der funksjonshemmede har frihet til livsutfoldelse og deltar på alle samfunnets arenaer. Våre tjenester og unike kompetanse gir funksjonshemmede mulighet til å ta ansvar for eget liv. Vårt politiske arbeid skal endre samfunnets oppfatning av funksjonshemmede, og samtidig ende funksjonshemmedes oppfatning av seg selv.

Uloba er bygget av funksjonshemmede, for funksjonshemmede. Vi er organisert som et samvirkeforetak, og eies av de samme menneskene som vi betjener. Vi har en målsetting om at minst 50 prosent av våre administrativt ansatte skal være funksjonshemmede – i dag er dette tallet 64 prosent.

Uloba er størst og eldst på Borgerstyrt personlig assistanse (BPA) i Norge, og er arbeidsgiver for ca 5 000 assistenter over hele landet.

Levert i samarbeid med Trippel-M Levende Bilder AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV, men med skreddersøm – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.