Ring oss: +47 33 80 91 19

Trenger du streaming?

Trenger du streaming? Har du et kommunestyremøte du gjerne skulle gitt publikum tilgang til? Har du en konferanse som du vil ta opp og distributere – eller trenger du bare nett-tv? Da kan vi hjelpe deg! Med våre produkter kan du enkelt komme i mål – enten det er live, planlagte hendelser eller filmarkiv. Vi har lang erfaring med streaming på internett, og våre produkter har dekket alt fra lokale kommunestyremøter til store hendelser og konserter.

KommuneTV

KommuneTV er et produkt rettet mot direktesending av kommunestyremøter. Her kan man få større åpenhet rundt de politiske beslutningsprosessene, motivere og aktivisere innbyggerne for politisk arbeid og kan også være med på å øke engasjementet til politikerne.

» Les mer om KommuneTV | Se referansekunder for KommuneTV

WebTV

Vårt WebTV-system kan enkelt skreddersys for å dekke både nettbaserte TV-sendinger, sportsarrangementer, konferanser, landsmøter, presentasjoner, kick-off, eventer eller for den saks skyld som en egen PR-kanal for ditt firma. Mulighetene er mange. Systemet kan kobles opp på kort tid uten store tekniske installasjoner, og kan enkelt opereres av brukeren.

» Les mer om WebTV | Se referansekunder for WebTV

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kan vi i fellesskap komme frem til hvilket produkt som vil passe deg best.