Anders Nilsson   var en av de första i Sverige som började arbeta med voteringssystem, affärsidén bygger på att kunna skapa innovativ mötes teknik till konkurrenskraftiga priser.

Eltecs historia går tillbaka helt till år 1983 då den första prototypen blev utvecklad.  Anders levererar specialanpassade lösningar för sina kunder och hans system används idag av över 40 kommuner från Norr till söder.

Votefree! – möte med votering var du vill

Med sin extrema portabilitet, 100 delegatenheter ryms lätt i en väska, är Votefree! mycket lätt att ta med sig. Hela anläggningen kan enkelt flyttas till en ledig plats, – gör som Kungsbacka kommun och flytta kommunfullmäktiges junimöte utomhus till Stortorget!

Vi i Aventia är mycket glada att vi nu kan erbjuda Anders kunder en direkt integration som kopplar voteringssystem ihop med kommunens Web-tv sändningar. En sömlös integration som tillgängliggör den politiska debatten för invånarna i kommen och underlättar vid omröstningar i kommunfullmäktige.

Detta är en kostnadseffektiv och lite resurskrävande lösning som kan styras av interna resurser i kommunen.