Ring oss: +47 33 80 91 19

Stord Kommune oppgraderer til HD

Stord er den første kommunen som velger å gå for vår HD-pakke. Sendingen i dag (29.11.2012) markerer derfor en viktig milepæl. Ikke bare for oss i Aventia, men også for kvaliteten som sendes ut fra et kommunestyremøte.

Med 2 motoriserte kameraer og vår projektormodul kan dagens sending følges i hele 720p. Direktesendingen kan følges direkte her fra klokken 14.00.

Denne siden krever Adobe Flash eller IOS (iPhone/Ipad)

Get Adobe Flash player

KommuneTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet KommuneTV (HD-pakke) – et produkt som er skreddersydd for å kunne sende kommunestyremøter direkte over internett. Med vårt grensesnitt kan man enkelt bytte mellom ulike kameravinkler og følge med akkurat der man selv ønsker. Sier ordføreren noe interessant? Eller er det kanskje mer interessant å høre hva folk i salen sier? Alt er bare et tastetrykk unna.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.