Ring oss: +47 33 80 91 19

Seminar med Antidoping Norge

Antidoping Norge og lokale samarbeidspartnere arrangerer fagseminarer på ulike steder november 2011. Seminarene arrangeres med støtte fra helsedirektoratet. I Vestfold så avholdes seminaret på Bakkenteigen den 15. november. Seminaret er åpent for alle.

Program for dagen:

  • «Gutten i speilet» – Pårørendes historie ved Henning og Tone Grimstad.
  • Behandling og oppfølging – Terje Nordhaug, psykologspesialist ved Akershus universitetssykehus.
  • Kropp, doping og identitet – Bjørn Barland, forsker ved politihøgskolen.
  • Antidopingnettverk i Vestfold – Einar Koren, Antidoping Norge.

Vi er på plass og gjør både opptak så vel som produksjon av filmmateriale. Dette materialet vil så benyttes av Antidoping Norge ved en senere anledning.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.