Ring oss: +47 33 80 91 19

Pausefisken – en fisk for oss, en fisk for deg

I forbindelse med et formalisert samarbeid mellom Aventia AS og Trippel-M Levender Bilder AS, lanserer vi i fellesskap en ny «WebTV-kanal». Pausefisken.com er et realitykonsept som viser livet i et akvarium. Hele døgnet kan man følge livet til de hittil navnløse fiskene.

Pausefisken.com har til hensikt å være med på å vise frem hva man kan oppnå med dagens teknologi, nettlinjer og ikke minst HD-kameraer. Et akvarium kan jo i mange tilfeller virke både beroligende, underholdende samt at det er med på å skape trivsel.

Våre fisker er i toppklasse og er godt trent i å være foran kamera. Du kan bli venn med fisken på Facebook, dele den og gjerne Tvitre om pausefisken. Direktesendingen kan du følge på www.pausefisken.com.

Tanken med pausefisken er å skape en morsom vinkling rundt tekniske løsninger. Streaming over internett har tatt seg opp betraktelig det siste året, og våre kunder kommer stadig med oppdrag som trekker teknologien litt lenger. Sammen med Ole-Andreas Løvland i Trippel-M Levende Bilder AS ønsket vi å vise at linjekapasitet, teknologi og kvalitet generelt kan oppfattes langt bedre i dag, enn hva det kunne for bare ett år siden.

Se pausefisken direkte på www.pausefisken.com

I 2010 viser tall fra Statistisk Sentralbyrå at 84 % av norske husstander har tilgang til bredbånd, og ettersom man får en hektisk hverdag kan man ofte se at det å kunne tilby streaming av eventer, møter, konferanser eller presentasjoner – ofte kan være med på å øke deltakelsen og antall mennesker som følger når man gjør slikt tilgjengelig over internett.

Kombinerer man da dette med å se på tallene fra TNS-Gallup sin Interbuss-undersøkelse ser man at allerede ser 32 % av befolkningen på internettklipp daglig, mens internett-streamingen er på full fart fremover og utgjør snart 10 % av hva befolkningen gjør daglig. Derfor vil nok bruken av direktesendinger på internett ta seg opp betraktelig neste år.

Løsningen vil være tilgjengelig på alle nettlesere som støtter Adobe Flash, samt at vi har også på plass løsninger som automatisk sender over på HTML5 i de tilfeller der Adobe Flash ikke er tilgjengelig. På denne måten kan vi også få med oss iOS (iPhone, iPod og iPad) brukere. Etter hvert vil vi også eksperimentere med multi-sendinger hvor man da automatisk får skalert streamen til seg alt ettersom hvor mye nettkapasitet det nettet du sitter på har.

Om Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Om Trippel-M Levende Bilder AS

Trippel-M Levende Bilder AS er en totalleverandør av nettopp levende bilder med røtter tilbake til 2003. Vi leverer kreative AV-tekniske løsninger til lokal-/riksfjernsyn, bedrifter og til eventmarkedet. Våre ansatte har bred erfaring innenfor film-, tv- og videoproduksjon. I tillegg har vi et bredt frilansregister med kompetansepersonell innenfor bl.a. foto, redigering, EVS/VB-operatører, kamerakontroll, TOM, lyd og grafikk.

Hovedkontoret vårt ligger i Oslo. Trippel-M Levende Bilder AS har som målsetning å være din foretrukne leverandør i Norge på produksjon av levende bilder.