Ring oss: +47 33 80 91 19

Paratdagen 2013

Hold av ettermiddagen den 14. november. Da inviteres alle medlemmer i Parat til å delta på et storstilt arrangement med Alex Rosén og Eirik Newth. Og siden vi ikke greier å samle alle medlemmene et sted, lager vi like godt en «festforestilling», med både nyttig og interessant innhold, i en humoristisk ramme.

Vi tar i bruk de muligheter teknologien gir oss og overfører (streamer) et foredrag med Eirik Newth, med Alex Rosén som stuntreporter. Eirik Newth er utdannet astrofysiker. Han er forfatter og formidler av vitenskap, teknologi og fremtidstenkning. Han sier at å forstå fremtiden handler ikke om å spå, spådommer slår som oftest feil.

Etter månelandingen trodde vi at vi rundt år 2000 skulle ha flyvende biler og være romturister. I stedet hadde vi fått PCer, internett og mobiltelefoner, oppfinnelser man knapt var i stand til å drømme om i 1971.

Før Parat-dagen går av stabelen den 14. november kan du se «teaseren» med Alex Rosén som nå ligger ute. Den kan du se nedenfor.

Direktesendingen kan du se på http://parat.aventia.no når den går av stabelen 14. november.

Løsningen leveres i samarbeid med Trippel-M Levende Bilder AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.