Ring oss: +47 33 80 91 19

Oppgradering av KommuneTV

Comment are off

Vi har i den siste perioden jobbet med en ny versjon av KommuneTV-løsningen vi leverer. Den nye versjonen stiller seg nå bak de nye kravene fra DIFI rundt videopublisering på offentlige nettsider. Den gamle løsningen er forkastet, og vi har nå gått over på en MPEG4-basert løsning. Det gjøres oppmerksom på at for å oppnå alle kravene til DIFI må man også kjøpe en AAC-lisens. AAC er da kodek som benyttes til lyd. Lisensen kjøpes igjennom oss.

Denne løsningen vil da fungere på de aller fleste maskiner, og gi en langt bedre opplevelse enn hva som var mulig tidligere. Samtidig har vi utviklet en rekke moduler, blant annet en egen visningsmodul som gjør det mulig å følge kommunestyremøter på håndholdte enheter som iPad, iPhone og iPod Touch. Løsningen fungerer allerede på Android-enheter da disse benytter seg av Flash.

For eksisterende kunder vil oppgraderingen gjøres kostnadsfritt. Eksisterende kunder skal allerede ha fått informasjon om dette på e-post, har du ikke fått dette tilbudet kan du laste ned informasjonen nedenfor. Selve oppgraderingen vil påbegynnes i første kvartal i 2012, og vi vil oppgradere etter prinsippet førstemann til mølla.

Er du usikker på om din maskinpark kan klare denne oppgraderingen? Nedenfor finner du også kravspesifikasjon som du kan gi til IT-ansvarlig. De kan da raskt avkrefte eller bekrefte at maskinparken holder stand. Har du behov for å oppgradere kan dette da samkjøres med oss, vi har allerede satt opp maskinvare som fungerer godt.

Gamle filmklipp er ikke kompatible med denne nye løsningen, jobben for å konvertere dette vil derfor være det som er utgiftsposten i denne oppgraderingen. Antall klipp dere ønsker å konvertere er helt opp til dere selv – og dere behøver ikke konvertere noen klipp, men minimumsprisen for konvertering er satt for 1-10 møter. Eventuelt kommer AAC-lisens og utvidelser man ønsker i tillegg.

Om dere har spørsmål rundt oppgraderingen, eventuelt har lyst på mer informasjon må dere gjerne ta kontakt med oss på e-post: post@aventia.no eller telefonnummer: 33 80 91 19.