Ring oss: +47 33 80 91 19

Norgesmesterskapet i Innebandy

De første innebandykøllene ble importert til Norge fra USA i 1972. I starten ble innebandy sett på som en treningsmåte for bandyklubbene i sesongen uten is. For å øke rekrutteringen til bandy ble innebandy innført i skoleverket, og interessen både fra lærere og elever var stor. I løpet av kort tid ble innebandy førstevalg blant aktivitetene i kroppsøvingstimene. Alle som har gått på skolen etter 1972 har deltatt i innebandy. Skolemesterskapene, som ble arrangert av Norges Bandyforbund, ble meget populære over hele Norge. Tidligere rektor ved Norges Idrettshøgskole Per Wright blir sett på som personen som introduserte innebandy i Norge.

I 1988 ble innebandyseksjonen dannet i Norges Bandyforbund. Dette ble starten på en ny idrett. I de første årene ble det laget et enkelt regelverk og det første uoffisielle NM i innebandy ble avholdt i 1988.

På dette tidspunktet begynte innebandy virkelig å bli populært. Spillelystne ungdommer henvendte seg til Norges Bandyforbund nesten hver eneste dag, og som et resultat av dette startet ungdomsgjenger og fritidssteder opp lag og meldte seg inn i Norges Bandyforbund. Mange steder dannet disse lagene egne serier med enkle regler. Eksempler på dette er Mjøsdistriktet, Stavangerdistriktet, Vestfold og Tromsø.

Som et resultat av den store interessen startet Norges Bandyforbund arbeidet med at «innebandy skulle samles til et rike».

På Norges Bandyforbunds ting lørdag 25. mai 1991 ble innebandy offisielt en del av Norges Bandyforbunds idretter. Samme år vedtok NIF at innebandy skulle være en inneidrett på lik linje med alle andre inneidretter som f. eks. håndball, og at den skulle få tilgang til idrettshallene på samme måte.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.