Ring oss: +47 33 80 91 19

Norges Handelshøyskole (NHH)

NHH sitt nye bygg I Bergen introduserer et digitalt oppsett med smartboards og direktesending ut på internett. I den forbindelse har vi utvidet vår WebTV-løsning slik at man enkelt kan bytte mellom ulike kilder – være seg signal fra PC, Smartboard eller fra salen. Med dette systemet vil NHH ha et av Europas mest moderne auditorium. Simultant strømmes det da fra 5 kilder fra hvert enkelt auditorium som er satt opp – noe som gir store muligheter til både undervisning så vel som annen bruk.

screenshot

Les mer om hva NHH selv forteller om dette fremoverlente oppsettet.

Vi ønsker NHH lykke til med fremtiden!

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV, men med skreddersøm – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.