Ring oss: +47 33 80 91 19

Nittedal Kommune

Nittedal er en kommune i Akershus. Nittedal har et innbyggertall på 20 939 innbyggere. Den grenser i nord til Lunner og til Nannestad, i øst til Gjerdrum, i sørøst til Skedsmo, og i sør og vest til Oslo.

Nittedal kommune har ikke ett stort befolkningssentrum, men mange mindre. Hagan med Gjelleråsen, Skillebekk og Holumskog er det største av disse og ligger i sør like ved bygrensen til Oslo. Dette er ikke et eget tettsted, men del av tettstedet Oslo, med sine 9 285 innbyggere. Denne delen av kommunen er ikke dekket av Gjøvikbanen.

I den midtre del av kommunen ligger tettstedet Rotnes (5 030 innbyggere) som er administrasjonssenter med en stasjon som har fått navnet Nittedal stasjon. I den nordre del, som også kalles Hakadal, ligger tettstedene Åneby (1 354 innbyggere), Grønvoll (1 519 innbyggere) og Løstad (Løvstad) (1 572 innbyggere).

KommuneTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet KommuneTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne sende kommunestyremøter direkte over internett. Med vårt grensesnitt kan man enkelt bytte mellom ulike kameravinkler og følge med akkurat der man selv ønsker. Sier ordføreren noe interessant? Eller er det kanskje mer interessant å høre hva folk i salen sier? Alt er bare et tastetrykk unna.

Løsningen er integrert med dokumentstyringssystemet til kunden slik at man enkelt kan koble sending og sak. Dette gjøres sømløst i vårt unike administrasjonsgrensesnitt raskt og enkelt. Dette gjør at du som kunde da frigjør tid som bedre kan brukes på andre formål.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.