Ring oss: +47 33 80 91 19

Fjernstyring

Når vi har behov for å assistere deg kan du laste ned den som er for direkte assistanse – for installasjon på maskiner vi skal drifte skal du laste ned den som er for driftsassistanse.

Driver til Datapathkort

Til de av våre kunder som får levert løsninger hvor kort fra Datapath er en del av leveransen vil man her kunne laste ned den siste driverversjonen for å oppdatere og vedlikeholde løsningen.

Flash Media Live Encoder

For direkte strømming kan man benytte seg av Flash Media Live Encoder. Med støtte for FireWire og USB-kilder er dette en enkel og rask mulighet for å teste ut hvorvidt alt fungerer som tiltenkt.

Driver til Videum Winnow 4400 VO

Til de av våre kunder som får levert løsninger hvor kort fra Videum er en del av leveransen vil man her kunne laste ned den siste driverversjonen for å oppdatere og vedlikeholde løsningen.

Wirecast 7.7

Her vil man til enhver tid finne den siste oppdaterte versjonen av Wirecast som vi tilbyr. Wirecast krever lisens for å benyttes og Aventia er partner for Telestream her i Norge. Les mer om hva Telestream Wirecast er og hva vi kan tilby med dette.

Sony RMBR300

Til de av våre kunder som får levert løsninger hvor joystick fra Sony er en del av leveransen vil man her kunne laste ned manual for konfigurasjon og bruk av denne.