Ring oss: +47 33 80 91 19

Konferanse: Gjerrige på kunnskap – hvordan akademia bidrar til samfunns- og næringsutvikling

Vitenskapelig ansatte er gjerrige på kunnskap. De tar i liten grad ansvar for samspill med omverden og en bredere samfunnsmessig utnytting av kunnskapen. Det gjelder særlig bruk av kunnskap i næringslivet. Det er i alle fall inntrykket om man kun ser på hvor få forskere som bidrar til å kommersialisere kunnskap og hvor lite private aktører finansierer av forskningen ved universiteter og høgskoler.

Men går man litt mer i dybden avtegnes et annet bilde. På Forskningsrådets konferanse om kunnskapsgrunnlaget for forsknings- og innovasjonspolitikken den 27. februar 2015 vil man presentere et mer helhetlig og nyansert bilde av hvordan akademia samspiller med samfunns- og næringsliv, og effektene av dette samspillet. Konferansen finner sted på Hotel Bristol, Kristian IV’s gate 7, fra 9.30-15.30. Her vil internasjonale forskere på feltet og forskere fra Forskningsrådets FORFI-program gir innspill til en mer målrettet politikk for å sikre at kunnskap i form av forskningsresultater, utdannede kandidater og ideer til nye produkter og tjenester, kommer samfunnet til gode.

Leveres i samarbeid med Cue AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.