Ring oss: +47 33 80 91 19

KommuneTV v4.0

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye KommuneTV-løsning. Riktignok har det vært noen pilotkunder på denne nå en liten stund men nå er den klar til å presenteres. Løsningen er et resultat av tilbakemeldinger fra eksisterende kunder, så vel som videreutvikling av den plattformen vi har benyttet til nå. Resultatet er en fremtidsrettet løsning, med mye funksjonalitet.

kommunetv-1

Den største endringen man ser er at designet er nå sterkt modifisert. Løsningen er tilpasset slik at man kan ta enten videovinduet eller hele spilleren med funksjonalitet og inkludere dette inn i eksisterende kommune-nettløsninger, for å få en integrert avspiller. Derfor er det valgt en nøytral grå/mørk farge som da pent passer inn i alle løsninger. Løsningen er videre tett integrert med de største leverandører av saks- og dokumentstyringssystemer i markedet, og vi har nå mulighet til å integrere sakslisten direkte mot Acos, Public360 og Evry sine systemer.

Løsningen er optimalisert for 16:9 (HD) oppløsning, men det er også lagt inn funksjonalitet for å støtte eldre kundeplattformer – slik at det er fint mulig å oppgradere løsningen men fremdeles benytte de gamle 4:3 kameraene.

kommunetv-2

Vi har innført muligheten for å kunne ha tilbakespoling i direktesending (DVR), samt dynamisk kvalitet slik at opplevelsen blir langt bedre for de som har dårlig nettverksforbindelse. I tillegg har man mulighet til å overstyre dette til eksempelvis å sette den til «lav» om man er på et mobilt nettverk og ønsker å bruke minimalt med datatrafikk.

kommunetv-3

Kameravalg er videreført fra tidligere løsning; og flyttet inn som en integrert del av spilleren. Dette gjør at når man da ønsker å føre spilleren inn som en inkludert del av en eksisterende nettløsning, vil man da kunne opprettholde funksjonalitetsnivået.

kommunetv-4

Muligheter for å dele er kraftig forbedret. Ikke bare er det da mulighet for å kunne ha en ordinær inkludering av videovindu som tidligere – men man har også da mulighet for å velge å inkludere hele spilleren – samt å enkelt definere størrelsen ved at man oppgir bredde, og løsningen vil da automatisk kalkulere korrekt høyde for å opprettholde aspektratio. Utover det er det da mulighet til selv å definere start-tidspunkter (noe som da gjør deling av sak enkelt).

I tillegg er det også innført en egen taleliste-modul. Denne er ikke vist på skjermbildet ovenfor men om denne er installert og blir benyttet – kan man da få uttrekk på gitte talere i de ulike sakene. En kraftig modul, men krever også merarbeid av operatøren for å lagre dette fortløpende.

kommunetv-5

Søkemotoren er utvidet og søker nå på tvers av felter. Dette gjør at man da får bredere treff og treff i flere saker. Sakene i seg selv er da knyttet direkte, slik at ved valg av sak kommer man da inn på korrekt møte, og inn mot nøyaktig sak.

kommunetv-6

Vi kjører nå Wirecast som motor i bunn på sendingene, noe som da gir nye muligheter for å kunne inkludere elementer i videostrømmen. Ovenfor er dette vist ved Skedsmo kommune. Her er da kommunevåpenet ført inn oppe i høyre hjørnet – og når dette da er en del av videostrømmen så vil dette da også være lagret inn i selve filmfilen og klippet blir da tagget med kundens grafikk.

kommunetv-7

Videre har dette gitt gode muligheter når det gjelder andre elementer også, som pauseløsningen som nå er på plass. Pausebildet vil da ta kommunevåpenet som er oppe i venstre hjørne, skalere opp og midtstille slik at også pausebildet gir god informasjon om hvem som er eier av klippet.

Bli med på fremtiden du også med den nye KommuneTV-løsningen!