Ring oss: +47 33 80 91 19

Kommunesektorens organisasjon

KS er interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for alle norske kommuner og fylkeskommuner og organiserer ca 500 bedrifter. KS skal sikre kommunesektoren best mulig rammebetingelser.

KS landets største offentlige arbeidsgiverorganisasjon. Alle landets kommuner utenom Oslo, fylkeskommuner og bedriftsmedlemmer har gitt KS fullmakt til å forhandle og inngå avtaler med arbeidstagerorganisasjonene. KS er forhandlingspart for 400 000 ansatte fordelt på over 100 forskjellige faggrupper. Last ned KS’ vedtekter nedenfor.

KS driver et aktivt utrednings- og dokumentasjonsarbeid, en utstrakt rådgivningsvirksomhet overfor medlemmene og opptrer som medlemmenes representant overfor staten og arbeidstakerorganisasjonene. KS er en sentral med- og motspiller når det skal vedtas lover eller reguleringer innenfor kommunesektorens virksomhet.

Direktesendingen for kommune- og landstinget for 2012 kan følges direkte her

Løsningen er levert i samarbeid med Cue AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.