Ring oss: +47 33 80 91 19

Holmenkollstafetten 2012

Aventia AS har sammen med Video for Web AS meldt oss på til årets Holmenkollstafett. Påmeldingen ble gjort for å fronte nett-tv i Norge så vel som å vise hva teknologien i dag kan klare. Stafetten skal gjennomføres ved at vi har med et hjelmkamera, kameraet sender signalet over HDMI, konverteres til USB 3.0 hvorpå signalene så går inn i maskinen vi bærer på ryggen. Der vil da signalene kodes i en h.264/AAC strøm i HD-kvalitet og strømmes til Wowza-tjeneren vår.

Opptaket av Holmenkollstafetten sett fra vår direktesending

Denne siden krever Adobe Flash eller IOS (iPhone/Ipad)

Get Adobe Flash player

Strømmen vil sendes direkte over 4G-nettet og inn til vår Wowza-tjener og kan således følges på vår direktesendte side. Siden finner du på http://www.liveteam.no/. Selve sendingen starter rundt 15.30 på lørdag. Strømmen sendes både i Flash så vel som HTML5 og kan da følges enkelt både av stasjonære så vel som håndholdte enheter.

I tillegg blir det GPS-tracking som automatisk oppdateres på samme nettside.

Enkel skisse for hvordan vi løser dette rent teknisk – advarsel, sekken må beskjæres.

Om du skal ut og delta i Holmenkollstafetten til helgen så ikke bli forfjamset om du plutselig løper ved siden av en person med hjelmkamera, ryggsekk og kabler som går til alle kanter. Da kan du bare smile og vinke.

Holmenkollstafetten

Holmenkollstafetten er en stafett for løpere som blir arrangert av Idrettsklubben Tjalve. Det er et av Norges største friidrettarrangement i antall påmeldte og blir avviklet i begynnelsen av mai hvert år siden det første gang ble arrangert i 1923.

Stafetten er fordelt på 15 etapper med start og mål inne på Bislett stadion. Stafetten er totalt ca 18 kilometer lang. Nest siste etappe kalles for «sjarmøretappen». Både etappene og stafettens totale lengde har hatt mindre endringer fra år til år. Stafetten er åpen for alle, så vel profesjonelle som bedriftsklasser.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Streaming? Da trenger du oss.