Ring oss: +47 33 80 91 19

Høgskolen i Bergen

Høgskolen i Bergen ønsket å satse fremtidsrettet og har derfor gått for en komplett strømmeløsning for hele skolen. Hele 68 rom – hver med tre ulike kilder. En formidabel satsing som vi i Aventia er stolte av å kunne være med på. Løsningen er levert ved å benytte vårt nyeste produkt – SkoleTV og i samarbeid med ATEA som da har stått for installasjon og styringssystemer har dette blitt et system i desidert egen klasse.

SkoleTV

SkoleTV er en videreføring av vårt WebTV-konsept. Her er produktet strømlinjeformet inn mot en undervisningssituasjon slik at elevene vil kunne følge forelesningene fra flere steder enn bare i klasserommet.

Ta skoleundervisningen inn i fremtiden og møt elevene der de befinner seg. Ved å innføre en strømmemulighet vil man også stå klart til å utvikle nye skolekonsepter som fjernundervisning. Elevene er mer mobile i dag – verden er utgangspunktet. Ikke bli akterutseilt av andre skoler; se hvilke muligheter man åpner ved å bruke slike løsninger.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.