Ring oss: +47 33 80 91 19

Finansforbundet – Landsmøte 2013

Landsmøtet er Finansforbundet øverste politiske organ og avholdes hvert tredje år. Det består av 153 valgte representanter; 102 representanter fra bedriftsavdelingene og 51 fra geografiske avdelinger.

Landsmøtet behandler og vedtar forbundets politiske program for de neste tre årene, forbundsstyrets sammensetning og en rekke andre forslag.

Finansforbundets 6. ordinære landsmøte arrangeres på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen, i tiden 12. – 14. november 2013. Oppstart 12. november kl. 11.00.

Se hele løsningen på http://fflm13.aventia.no/webtv/.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.