Ring oss: +47 33 80 91 19

Fet Kommune

Fet er en kommune i Akershus. Den grenser i nordvest mot Skedsmo og Sørum i nord, i øst mot Aurskog-Høland, i sør mot Trøgstad og i vest mot Enebakk og Rælingen på veststiden av Øyeren
Innbyggerne kalles Fetsokninger.

Kommunesenteret er Fetsund. I tillegg har kommunen tettstedene Åkrene og Fjellsrud. Her finnes også bygda Gan. Den sørligste delen av kommunen, Enebakkneset var før 1962 en del av Enebakk kommune. Enebakkneset hadde 379 innbyggere da det ble del av Fet.

Kommunen ble delt i 1929 da Rælingen ble fradelt som selvstendig kommune. Rælingen hadde ved etableringen 1 835 innbyggere. Fortsatt (2010) er det et nært samarbeide mellom disse kommunene med blant annet Fet og Rælingen lensmannskontor og felles IKT-løsninger for administrasjon og skole.

KommuneTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet KommuneTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne sende kommunestyremøter direkte over internett. Med vårt grensesnitt kan man enkelt bytte mellom ulike kameravinkler og følge med akkurat der man selv ønsker. Sier ordføreren noe interessant? Eller er det kanskje mer interessant å høre hva folk i salen sier? Alt er bare et tastetrykk unna.

Løsningen er integrert med dokumentstyringssystemet til kunden slik at man enkelt kan koble sending og sak. Dette gjøres sømløst i vårt unike administrasjonsgrensesnitt raskt og enkelt. Dette gjør at du som kunde da frigjør tid som bedre kan brukes på andre formål.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.