Ring oss: +47 33 80 91 19

Energi Norge

Energi Norge er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for energibedrifter og er tilsluttet NHO. Energi Norge organiserer ca 270 energibedrifter som produserer, transporterer og selger kraft. Energi Norges medlemsbedriftene produserte i 2009 nærmere 130 TWh, som er 99 prosent av all kraftproduksjon i Norge. Våre medlemmer har omtrent 2,5 millioner nettkunder, som er mer enn 91 prosent av Norges nettkunder. Våre medlemsbedrifter har til sammen ca 15 000 ansatte, og en årlig omsetning på 75-80 milliarder kroner.

Løsningen ble levert i samarbeid med Cue AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.