Ring oss: +47 33 80 91 19

Deltas representantskap 2011

Det årlige representantskapsmøtet for Delta avholdes på Quality Airport Hotel, Gardermoen mellom 15 til 17. november. Representantskapet er Deltas høyeste besluttende organ. Medlemmene her velges av tillitsvalgte i de respektive fylkene for en periode på fire år.

Hele møtet sendes direkte på vår WebTV-løsning i samarbeid med Cue AS.

Følg møtet direkte her

Om Delta

Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon som skal utvikle arbeidslivet med fokus på medlemmenes livskvalitet. Delta forener medlemmenes individuelle ønsker og kollektive behov. Delta har ca 63.000 medlemmer i både privat og offentlig sektor, innenfor en rekke tariffområder. Felles for våre medlemmer er at de er stolte skapere av norsk velferd.

Arbeidstakerorganisasjoner vil være like viktige i framtiden som de er i dag. Både for å sikre arbeidstakernes rettigheter, og for å tilby faglige fellesskap for ulike yrkesgrupper.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet. Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.