Ring oss: +47 33 80 91 19

Bergen kommune web-tv – Premiere i dag!

Comment are off

Onsdag 24. april vises bystyret på web-tv for første gang. På sakskartet er blant annet planer for Wergeland sentrum,
nye boliger på Skjold og for flere nye barnehageplasser.
Fra denne dagen er det mulig å følge direktesending fra bystyremøtene her på kommunens nettside:

https://www.bergen.kommune.no/webtv

Vil engasjere

Møtene vil være tilgjengelige på nettsidene i etterkant, og du kan enkelt dele korte videoklipp på for eksempel Facebook og Twitter.
Vil du diskutere bystyret på Twitter, bruker du #beby.Ordningen er kommet i stand etter initiativ fra politikerne selv.
Hensikten er å gjøre bypolitikken mer tilgjengelig for byens innbyggere, og slik skape større engasjement og en åpnere dialog med innbyggerne.

KommuneTV som plattform

Bergen kommune har valgt å gå for en utvidet versjon av vår KommuneTV-løsning. De ønsket muligheten for å enkelt kunne finne frem til både saker samt talere. De ønsket også muligheten for enkelt å dele forskjellige utsnitt basert på egne valg. Løsningen leveres med full DVR-funksjonalitet – det vil si at man har da muligheten til å spole tilbake i en direktesending akkurat som en selv ønsker.

Teknisk sett er det også lagt på en «transkoder». Kort fortalt vil denne da bestemme hvor bra oppløsning din enhet og din linje klarer, og levere den beste ytelsen som seeren klarer å se. Med en god enhet og en god linje sendes det i HD, mens på mobile enheter som har begrenset med kapasitet vil den finne den ytelsen som gjør at du best kan følge strømmen direkte.

Bergen

En teknisk sterk og funksjonsrik løsning som vi håper de vil få mye glede av i årene som kommer. Løsningen kan sees ved å gå til bystyrets nettsider – første sending går i slutten av april og løsningen er tilgjengelig fra da.

Produksjonen lages av PA Produksjoner Bergen AS.