Ring oss: +47 33 80 91 19

Bergen kommune – nå på Nett-TV

Bergen kommune har valgt å gå for en utvidet versjon av vår KommuneTV-løsning. De ønsket muligheten for å enkelt kunne finne frem til både saker samt talere. De ønsket også muligheten for enkelt å dele forskjellige utsnitt basert på egne valg. Løsningen leveres med full DVR-funksjonalitet – det vil si at man har da muligheten til å spole tilbake i en direktesending akkurat som en selv ønsker.

Teknisk sett er det også lagt på en «transkoder». Kort fortalt vil denne da bestemme hvor bra oppløsning din enhet og din linje klarer, og levere den beste ytelsen som seeren klarer å se. Med en god enhet og en god linje sendes det i HD, mens på mobile enheter som har begrenset med kapasitet vil den finne den ytelsen som gjør at du best kan følge strømmen direkte.

Bergen

En teknisk sterk og funksjonsrik løsning som vi håper de vil få mye glede av i årene som kommer. Løsningen kan sees ved å gå til bystyrets nettsider – første sending går i slutten av april og løsningen er tilgjengelig fra da.

Produksjonen lages av PA Produksjoner Bergen AS.

PA Produksjoner Bergen AS

PA Produksjoner Bergen AS er en etablert leverandør av arrangement-tekniske tjenester knyttet til lyd, lys, scene og AV produksjon. Selskapet har fokus på positivt engasjerte mennesker som med en faglig tyngde kan håndtere profilerte prosjekter både i næringsliv og kulturliv.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og lyd samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Trenger du en spesialtilpasset løsning? Ta kontakt med oss i dag!