Ring oss: +47 33 80 91 19

Aventia lanserer WebTV 3.0

Vi er umåtelig stolte over å presentere vår nye WebTV-løsning. Løsningen er i stor grad plukket fra hverandre og vi har gjort store endringer på det meste av rammeverket. Resultatet kan du se nedenfor. En moderne og fremtidsrettet løsning som er optimalisert basert på de tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder. En robust plattform som kan tilfredsstille mange ulike behov.

Utover at løsningen er oppdatert, så er det også kommet på plass en rekke nye funksjoner.

  • Det er nå mulig å ha direktesending i flere kanaler; det er også implementert brukerstyring slik at du som administrator kan enkelt lukke ned enkelte kategorier eller sendinger. Du som administrator kontrollerer da brukerne som har tilgang – og brukeren vil da få beskjed om å logge seg inn når det er behov for dette.
  • Løsningen har nå språkstyring og det er ingen begrensninger på antall språk. Så langt tilbyr vi nå løsningen i språkdraktene; Norsk, Engelsk og Fransk. Brukeren kan enkelt bytte mellom de ulike språkdraktene oppe i høyre hjørne.
  • Sosiale medier har fått en tettere integrasjon; nå kan du også dele klippene ut på veggen din på Facebook, og spille de av direkte der. Akkurat som du er vant med fra YouTube.
  • En av de store nyhetene er mulighet for å kunne legge på reklame både før, under og etter et klipp. Med en egen reklamemodul kan du nå tjene penger ved å selge reklameplass før visningen av dine klipp. En kjærkommen mulighet for mange som da publiserer video på internett.

Er du nysgjerrig på vår nye WebTV? Er du på jakt etter en fleksibel men robus WebTV-løsning for ditt firma eller event? Les mer om våre WebTV-produkter.

Ta kontakt med Aventia i dag!