Ring oss: +47 33 80 91 19

Aon

Comment are off

Aon Norway er Norges største forsikringsmeglerforetak, med kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Ålesund og Trondheim. Vi representerer en betydelig del av norsk nærings- og organisasjonsliv overfor forsikringsselskapene. Også i offentlig sektor har vi mange viktige oppdragsgivere.

Organisasjon

Aon Norway tilbyr et bredt utvalg av tjenester, og har en flat organisasjonsform tilpasset behovene hos våre kunder. Tre divisjoner har ulike spesialfunksjoner: Aon Hewitt har spesialister innen alle typer pensjon- og personalforsikringer og bistår med alt fra megleroppdrag til konsulentbistand ved overgangsprosesser. Marine & Energy har ekspertise innen alle typer sjøforsikring – både for skip, rigg, operatører samt underleverandører til markedet. Property, Liability & Coastal Services betjener næringsliv og offentlig sektor innen spesielt tingskade og ansvarsforsikring. Med tilstedeværelse langs hele norskekysten tilbyr de også tjenester for havbruk og fiske, samt sjøfart.

Historie

Aon Norway har røtter tilbake til de maritime miljøene i Kristiania og Bergen på slutten av 1800-tallet. Aksjeselskapet Duo ble etablert som et forsikringsmeglerforetak så langt tilbake som i 1874. Dette selskapet ble kjøpt opp av det amerikanske Aon Corporation i 1993. J. Grieg & Co. ble stiftet i Bergen i 1884, og Grieg Insurance ble skilt ut som et eget selskap i 1975. I 1998 ble Grieg Insurance en del av Aon. Orkla Finans Forsikringsmegling ble kjøpt opp våren 2007 og innlemmet i den norske organisasjonen. I 2011 ble Aon Norway heleid av Aon plc (NYSE:AON).

Løsningen er levert i samarbeid med Cue AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.