Ring oss: +47 33 80 91 19

200 år med grunnloven

Tre hovedspørsmål har vært sentrale for Forskningsrådets satsing til grunnlovsjubileet:

  1. Hva skjedde i 1814, egentlig?
  2. Hva er de lange linjene gjennom 200 år i omdanning fra borgerlig frihets- og rettsstat til velferdsstat?
  3. Hva er dagens konstitusjonelle utfordringer og dilemmaer?

I konferansen som innleder jubileumsåret vil vi både presentere nytt stoff fra 1814 og nye tolkninger av det som skjedde. Vi ønsker å framheve noen lange linjer gjennom 200 år, for eksempel hvorledes grunnlovsteksten har stått fast, men tolkningene har skiftet. Samtidig vil vi drøfte aktuelle problemstillinger som forholdet mellom Grunnloven og menneskeretter og Norges spesielle forhold til EU.

Konferansen legger opp til dialog mellom forskere av ulike generasjoner, mellom forskere og journalister og forskere og politikere. Vi håper konferansen vil legge et godt grunnlag for en diskusjon om grunnleggende spørsmål for det norske samfunnet gjennom hele jubileumsåret.

Leveres i samarbeid med Cue AS.

WebTV

Til dette prosjektet har vi levert produktet WebTV – et produkt som er skreddersydd for å kunne enten sende direktesendinger eller å sende stream fra gamle opptak rett ut på internett. Med et avansert administrasjonspanel i bakgrunn har man store muligheter; gjøre direkte redigering av film, dele opp i kapitler og små justeringer som gjør at du vil effektivt kunne få publisert dine filmer.

Med full statistikk på visninger, besøkende, trafikk og hvilke klipp som er populære kan du raskt danne deg et bilde av hva dine besøkende er interessert i – kobler man så løsningen opp mot sosiale medier kan man raskt få på plass en god kundeintegrasjon.

Aventia AS

Aventia AS ble opprinnelig grunnlagt i 2005, da under navnet Extreme Systems Solutions (eXss). Vi har siden da blitt markedsførende når det gjelder streamingløsninger til kommuner i landet og kan vise til en rekke fornøyde kunder. Samtidig har vi også vist at vi er en aktør å medregne når det gjelder WebTV og har allerede slått oss opp som en førende bedrift i det segmentet.

Foruten å levere fastinstallasjoner har vi også produkter som egner seg supert til å overføre, eller ta opp, konferanser, eventer, sportsarrangementer eller andre hendelser du ønsker å ha festet til film.

Med våre produkter, vår tekniske kompetanse rundt film og audio samt våre samarbeidspartnere kan vi levere et komplett produkt til deg som ønsker å ta steget over i filmens verden.

Streaming? Da trenger du oss.